1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Nakasprosound αναλαμβάνει προς το παρόν την αποστολή παραγγελιών μόνο εντός Ελλάδας. Ανάλογα με το είδος/μέγεθος της παραγγελίας και την περιοχή στην οποία κατοικείτε, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που σας βολεύει καλύτερα: Με την καταχώρηση της παραγγελίας ο πελάτης ενημερώνεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Σε περίπτωση που τα προϊόντα είναι διαθέσιμα ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει για μερικές τοποθεσίες όπως νησιά ή άλλες απομακρυσμένες τοποθεσίες της ελληνικής επικράτειας.

2. ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER/ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με τα Speedex για παραγγελίες βάρους ως 15 κιλά και με μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες βάρους πάνω από 15 κιλά.

Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 200€ και μέχρι 15 κιλά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Στην περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα 15 κιλά επιβαρύνεστε με 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Οι παραγγελίες κάτω των 199€ επιβαρύνονται με 4€ μέχρι τα 2 κιλά και με 1€ το κάθε επόμενο κιλό.

Για αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 3€

Ο χρόνος αποστολής, εκτός απροόπτου, είναι 1-2 μέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας και 3-4 για την περιφέρεια. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών.

β) Παραλαβή από το κατάστημα: Εφόσον έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να παραλάβετε αυτοπροσώπως και άμεσα την παραγγελία σας στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό 29ης Ιουνίου 20, Σέρρες.

3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εφόσον έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να παραλάβετε αυτοπροσώπως και άμεσα την παραγγελία σας στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό 29ης Ιουνίου 20, Σέρρες.

Παρακαλούμε να έχετε πάντα στο νου σας ότι η παραγγελιά σας ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

α) Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή άλλων λόγων ανωτέρας βίας που δύνανται να επηρεάσουν τη μεταφορά και παράδοσή της.

β) Επειδή έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα (τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα) και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σημείωση: Το κόστος αποστολής αναγράφεται στο «Καλάθι Αγορών» και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το κόστος ανάλογα με τους παραπάνω παράγοντες.

Υπάρχει περίπτωση για τεχνικούς λόγους να μην υπολογιστεί σωστά το κόστος αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για τη διαφορά. Εσείς διατηρείτε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία, αν δεν συμφωνείτε με το νέο ποσό, ή να επιλέξετε έναν διαφορετικό τρόπο αποστολής.

5. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων ενημερώνονται αυτόματα από το εσωτερικό σύστημα ERP του φυσικού καταστήματος.