1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

O πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αίτηση επιστροφής των προϊόντων που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός Πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και εφ’ όσον το προϊόν είναι ελαττωματικό ή παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση email info@nakasprosound.gr με θέμα «Επιστροφή» και αναφορά του κωδικού παραγγελίας και φωτογραφιες προιοντος μονο.

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί άθικτο με την συσκευασία στην οποία παρελήφθη και όπως ήταν στην αρχική του κατάσταση. Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές για προϊόντα σφραγισμένων ηχητικών εγγραφών, σφραγισμένων εγγράφων βίντεο ή σφραγισμένου λογισμικού για Η/Υ που απο σφραγίστηκαν μετά την παράδοση (π.χ. κάρτες ήχου). Επίσης δεν επιστρέφονται τα πνευστά μουσικά όργανα και τα βιβλία. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται το αργότερο εντός 15 ημερών από την αίτηση υπαναχώρησης. Στην περίπτωση εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας, τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα του πελάτη σε έως 15 ημέρες.

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

O πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέχρι το χρονικό διάστημα της παραλαβής από την υπηρεσία ταχυμεταφορών για την αποστολή του. Η αίτηση ακύρωσης μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά (2321055955) στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος, είτε στέλνοντας το αίτημα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@nakasprosound.gr. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει εκτελεστεί και αποσταλεί , ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα.